IPA HBŽ

Objavljeno: 17.10.2016 06:21

 

I. Malonogometni turnir u Kazagincu u organizaciji IPA-e HBŽ

Regionalni klub IPA Hercegbosanske županije, 07.10.2016. godine, organizirao je I. Malonogometni turnir u Kazagincu, Tomislavgrad. Turnir je pored natjecateljskog imao i humanitarni karakter pa su članovi IPA klubova i gosti na druženju svoje priloge davali za liječenje našeg člana, Joze Klišanina koji je ostao nepokretan nakon prometne nezgode u mjesecu srpnju, 2015. godine, a sada se trenutno nalazi na liječenju i rehabilitaciji u Dubrovniku. Za ovu prigodu došao je i pridružio se druženju. 


Ovo druženje iskoristio je Vlado Janković, igrač veterana MNK „Seljak „ i ispred udruge Jezerac, Jozi Klišaninu dao prilog u visini od 1000 KM.

Na malonogometnom turniru sudjelovalo je 9 ekipa iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Najveći odaziv ekipa i članova bio je iz susjedne nam, IPA Splitsko dalmatinske, našto im se  posebno zahvaljujemo, a to su: ekipa iz sjedišta IPA SD, IPA SD PP Imotski, IPA SD PP Sinj, IPA SD PGP Trilj, zatim IPA Zagreb, ekipa Granične policije PP Knin, IPA Županije Zapadnohercegovačke, Veterani MNK Seljak i domaćin IPA Hercegbosanske županije.


img_9945.jpg

Zbog kiše, nogomet se morao sa vanjskog terena preseliti u dvoranu Osnovne škole u Kazagincu. Nakon fer i korektnog natjecanja, najbolja ekipa je bila IPA Zagreb, drugi su bili iz IPA SD PGP Trilj, treće mjesto osvojila je ekipa, Veterani MNK „Seljak „ , a četvrti su bili IPA SD Sinj. Najbolji igrač turnira je iz pobjedničke ekipe Mario Prnjak, najbolji strijelac Niko Pavić (livnjak) iza IPA SD PGP Trilj, a najbolji golman Mladen Barić, IPA Zagreb.

S obzirom da smo po prvi puta organizirali ovakav turnir, potrudili smo se da se svi osjećamo kao kod kuće, da nam ovo bude nezaboravna večer i druženje. Zbog obilne kiše bili nismo bili u mogućnosti našim gostima pružiti druženje uz balote i vožnju na Buškom jezeru, kako je planirano.

Pjesma, druženje i stvaranje prijateljstva bila je najveća vrijednost ove večeri, na kojoj se okupilo više od 150 prijatelja IPA-e.

Da smo bili dobri domaćini potvrđuje nam obećanje svih ekipa i prijatelja da će doći i dogodine.


Zahvaljujemo svima koji su pomogli u organizaciji, našim sponzorima i svim gostima koji su svojim dolaskom uveličali ovaj susret.FOTOGALERIJE:


I. Malonogometni turnir u Kazagincu u organizaciji IPA-e HBŽ


IPA HBŽ Kazaginac 2016 - Druženje