IPA HBŽ

Objavljeno: 23.09.2019 11:36

 

Skupština RK IPA HBŽ 2019.


   Regionalni Klub IPA Hercegbosanskežupanije, održao je redovnu-izvještajnu i izbornu Skupštinu  dana,14.09.2019. godine u Kazagincu, restoran u sportskom kompleksu na brani Buškog jezera.

     Predsjednik RK IPA HBŽ, Tino Krivić otvorio je Skupštinu, zahvalio se svima koji su došli i dao na razmatranje prijedlog dnevnog reda, koji je prihvaćen. Zahvalio se i dosadašnjem rukovodstvu na radu, a posebno osnivačima, jer je naš klub prvi regionalni klub u BiH.

 

       Predstavio je izvješća vezana zadosadašnji rad Upravnog odbora i kluba, a član nadzornog odbora Stipe Vrgoč pročitao je financijska izvješća. Klub je poslovao pozitivno, a sve obaveze kluba su izmirene. U radu kluba zadržana je dosadašnja aktivnost, uz povećanje broja članstva, te povećane aktivnosti članova na odlaske po pozivima drugih klubova iz BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

         Na kraju 2018. godine klub je brojio277 članova, a sa datumom održavanja skupštine klub broji 342 člana, uz napomenu da u prosjeku oko 10-tak članova ne podigne iskaznicu, a naplativost članarine je oko 90 % . Po brojnosti najveći smo klub u Sekciji BiH, koja broji 12 regionalnih klubova.

U četiri godinerada ovog UO broj članstva se povećao sa 115 članova na 342 člana, što je oko 200 % povećanje.

         Sva izvješća su prihvaćena, uzzaključak da se nastavi u ovakvom tempu.

       Najveća aktivnost kluba jeorganizacija Malonogometnog humanitarnog turnira u nogometu, koji se održava ove  godine po IV. put. Od sekcija uklubu, najaktivnije su nogometna, zatim kuglačka, streljačka i planinarska. Donesena je odluka da se članstvo angažira i po drugim sekcijama koje bi klub pratio. Istaknuta je i humaniratna aktivnost kluba putem donacija članovima kluba Jozi Klišaninu i Žarku Bošnjaku, zatim Pučkoj kuhinji u Glamoču i Kapi Ljubavi iz Tomislavgrada.

          Klub organizira dva puta godišnje Akcije dobrovoljnog darivanja krvi.

       Usvojen je program rada kluba za2019. godinu, kao i smjernice za budući rad. Usvojen je i zaključak o pokretanju i drugih sekcija u klubu, te bolju informiranost i povezanost članstva, te po prvi puta organizacija kuglačkog turnira u Tomislavgradu.

           U izbornom dijelu skupštine članovi kluba su jednoglasno podržali predloženu listu, na kojoj je izabran :

          -predsjednikTino Krivić

          -članovi Upravnog odbora: JasminaHalapić-tajnik, Adis Đonlagić-blagajnik, Blaženka Perković-zapisničar, Mijo Mašić, Velislav Kovač i Duško Šipka.

           -Nadzorni odbor: Jozo Kuna –predsjednik,Mirko Šarić i Stipe Vrgoč.

           -Sud Časti: Luka Vujeva-predsjednik,Edina Smajić i Karla Pašalić.

 

         U ime UO, predsjednik je uručiozahvalnicu bivšem tajniku Tomislavu Karadži za izuzetan doprinos u radu kluba.

SERVO PER AMIKECOimg_7428.jpgimg_7427.jpgdsc01781.jpgdsc01780.jpgdsc01779.jpgimg_7431.jpg