IPA HBŽ

Objavljeno: 13.07.2018 13:22

 

TURNIR U MALOM NOGOMETU POSUŠJE 2018


U organizaciji IPA ŽupanijeZapadnohercegovačke,  dana 30.lipnja2018. u Posušju na terenima SC Lovrić održan je "V.IPA ŽZH međunarodni malonogometni turnir Posušje 2018".

Na turniru su nastupileekipe: IPA Vukovar, IPA Splitsko-dalmatinska , IPA Bijeljina, IPA Hercegbosanske županije, IPA Županije Zapadnohercegovačke i PU Posušje.

Turnir je ove godine imaoi humanitarni karakter pa su sudionici, članovi IPA-e, policijski službenici, gosti i prijatelji  davali  osobne dragovoljne priloge koji će bitipredani Domu za djecu s poteškoćama u tjelesnom i /ili psihičkom razvoju "Marija-naša nada" iz Širokog Brijega, koji odnedavno ima i odjel za djecu s autizmom, čiji su djelatnici nazočili ovom turniru.

Pobjednik turnira je ekipaIPA Vukovar, koja je i prošle godine osvojila turnir. Drugo mjesto osvojila je ekipa IPA ŽZH, a treće IPA Splitsko-dalmatinska, a IPA HBŽ zauzela je četvrto mjesto. Najboljim igračem turnira proglašen je Mato Ivić iz IPA Vukovar , iz iste ekipe je i najbolji strijelac Makarto Pindrić. Za najboljeg vratara turnira proglašen je Marko Kovač član IPA ŽZH.

Pored humanitanogkaraktera turnira, domaćini su za  dameiz IPA klubova sudionika organizirali izlet na vodopad Kravice.

Nakon protokolarnog dijelanastavljeno je druženje uz glazbu i neizostavan roštilj koji je bio cjelodnevan i na mjestu samog sportskog događaja.

Hvala domaćinima naorganizaciji druženju i pozitvnoj atmosferi.


posuje_3.jpgposuje_9.jpgposuje_8.jpgposuje_7.jpgposuje_6.jpgposuje_5.jpgposuje_4.jpgposuje_2.jpgposuje_1.jpg